merci bedankje

Hoe leuk!
Dit jaar heb ik voor de collega’s een merci chocolaatje verpakt in een leuk kerst kartonnetje. Op het bovenste gedeelte een leuke kerststempel en klaar.
Ik kon zelf geen template vinden voor 1 merci dus ik heb er zelf 1 ontworpen.
Als je de karton blokken van de Action gebruikt kun je er 3 naast elkaar uithalen. Die blokken zijn namelijk 15 cm breed.
Ik had een pons van 1,5 cm doorsnee. Ik heb het uiteinde van 7 cm strak erin gedrukt en gestanst. Vervolgens de stippellijnen even voor rillen, vouwen en dan het gedeelte met het gat aan het bovenrandje insmeren met lijm en op 5 cm van de andere kant vastplakken. Eventueel een eigen tekst erboven of wat ik nu heb gedaan een stempel.

klik hier om de pdf template met de maten de downloaden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *