Grab bag of ook wel projecttasjes

Na ongeveer 22 jaar heb ik weer iets op de naaimachine gemaakt. Zoals jullie wel hebben gezien heb ik allerlei projectjes in mijn handwerktas zitten.
En dat zit allemaal in plastic zakjes….bij een ex collega zag ik deze tasjes in haar tas. 


Omdat ik toch handiger ben in het lezen van brei en haak patronen heb ik een middag afgesproken met een vriendin die een coupeuse opleiding heeft gedaan. En onder haar supervisie is dit eerste tasje ontstaan. Hieronder is de link naar de site met het patroon. 
Je moet wel een account aanmaken maar daar zitten verder geen kosten aan. 


Nou op zoek naar nog wat leuke lapjes om nog wat tasjes te maken.!

http://www.allpeoplequilt.com/bags-pillows-gifts/bags-and-purses/grab-bags

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *