Simpele geschenkjes, met glazen potjes en flessen.

Het is altijd goed om te spullen opnieuw te gebruiken. 


Ik bewaar veel glaswerk. En dat gebruik ik dus weer opnieuw.


De nootjes fles is ook te koop bij de HEMA voor € 2,00, maar ik had hem en deed er niks mee, voor een collega die 25 jaar in dienst was heb ik de fles gevuld met noten, ik weet dat ze geen alcohol gebruikt, dus een leuk alternatief.

                                   De fles met gomballen komt uit een kerstpakket. eerst zat er appelsap in….nu dus gomballen. Voor mijn zwager die 50 jaar werd. Een envelopje erbij aan en klaar!

           En in plaats van een envelop kun je ook een potje met deksel pimpen en daar geld in doen. Voor mijn dochter had ik de briefjes in hartjes gevouwen.                                                                                                                                              

                                 

Ook een simpel idee,
een glazen potje, van de groente, daarom een touwtje, vervolgens streepjes voor de ml

en klaar is je regenmeter!     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *