Droedelboekje


Sinds een maandje heb ik het aquarellen en handlettering ontdekt.
Het begon met een simpele tekening waar je druppels aquarelverf omtoverde in bloemen.Als je Hier klikt kom je uit bij de pin waar je vervolgens naar de site kunt en daar wordt het heel duidelijk uitgelegd.
Ik heb zelf ook een verfdoos aaangschaft van kuretake, en tot nu toe bevalt hij prima.


Aangestoken door allerlei filmpjes op YouTube kwam ik bij weer een leuk filmpje, klik hier en je komt bij de pin die je doorverwijst om deze    
mooie klaproosjes te maken.


        


Toen ben ik aan de slag gegaan met een kaart voor de geboorte van ons eerste kleinkind, kleinzoon Mart. En voor vrienden een kaartje om ze geluk te wensen met de nieuwe woning.


Tja en vandaag kon ik een mooie foto maken van een kikker, en voor het eerst een schets gemaakt direct met een micronpen en vervolgens ingevuld met aquarelverf.

Het klopt niet helemaal maar voor een eerste keer ben ik heel tevreden.
En toen kwam ik al lezend op internet een site tegen om een mini teken-droedelboekje te maken. Ik heb er een hard kartonnetje aan de voor en achterkant geplakt met dubbelzijdig tape. Een elastiek eromheen met een knoopje en je hebt een handig boekje om te bewaren en mee te nemen. Als mijn aquarel travelkit binnen is maak ik er ook 1 van aquarelpapier om mee te nemen zodat ik makkelijk buiten een schets kan maken. 
Aan het eind van de pagina een filmpje hoe je moet vouwen.

                                          


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *