IPad lettering

De opdrachten

De bedoeling is om elke week 5 woorden te handletteren om zo te oefenen in het digitaal letteren op je iPad. elke dag ga ik de blog updaten om zo aan het eind van de maand 20 leuke afbeeldingen eraan over te houden.

De bedenkster is Karen en zij verteld op haar social media precies wat de bedoeling is.

Dag 1

Ooit zag ik ergens een afbeelding van een eiland wat op de rug van een schildpad zat. Hoe mooi zou het zijn om zo de wereld rod te kunnen gaan.

Dag 2

Aloha June, ik moest direct denken aan een bloemenkrans en Hawaï en al schrijvend en tekenend werd dit het resultaat.

Dag 3

Voor mij soms een beetje het paradijs, heerlijk in alle rust haken met een lekker kopje koffie. Ik heb voor deze tekening een foto gemaakt en vervolgens overgetrokken en los ingekleurd. De lettering had beter gekund nu ik het zo bekijk….

Dag 4

Op het moment van maken is de zon er niet…maar hopelijk eind van de week wel. Ik heb de onderlaag gevuld met een light brush om een licht effect na te bootsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *