Ipad lettering Juli

1 summerfun

Voor de eerste heb ik gebruik gemaakt van alle kleuren uit het kleurenpallet wat ik kreeg bij de gewonnen prijs.

2 vacaymode

Blij met de tekst, maar de illustratie is achteraf te flets. Ik had dit nu nog wel weer aan kunnen passen, maar soms is het goed om iets te laten hoe het is.

3 pooltime

En daar is mijn dikke dametje…. zoals jullie misschien wel hebben gelezen op mijn website geef ik ook samen met Fokje workshop hierin. Op een canvas met acrylverf. Dit is mijn eerste digitale. niet te veel poespas gewoon redelijk strak.

4 fireworks

Niet helemaal het effect wat ik op het oog had.

5 beach ball

Wie goed heeft opgelet ziet dat dit een tekening van vorige maand is met een Beach ball toegevoegd.

6 watermeloen

Ik zocht een referentie foto van een watermeloen en kwam de korte tutorial tegen gemaakt door Calvin at drifterstudio. En nog een manier geleerd om licht en schaduw op een voorwerp aan te brengen. Toen ik klaar was zag ik dat ik een foutje had gemaakt. Ik heb namelijk gewoon watermeloen geschreven en het had natuurlijk watermelon moeten zijn.

6 watermeloen

Ik heb deze tekening gemaakt met behulp van de tutorial gemaakt door @procreatewatercolorstudio.

7 flipflops

In Zwolle is het echt een lekkere temperatuur voor flip flops. De tekst heb ik geschreven in de kleur van de flip flops. Eigenlijk had ik me voorgenomen vandaag niet te gaan tekenen op de ipad , maar als je dan weer in de flow zit is het lastig stoppen, vast heel herkenbaar

8 popsicles

ik heb gekozen voor het waterijsje dat volgens mij iedereen wel eens heeft gehad, de raket. Vandaag met hulp van de tutorial gemaakt jamesjulierarttutorialsĀ heb ik geprobeerd waterdruppels te creĆ«ren. Zo leuk om nieuwe technieken te ontwikkelen naast handletteren

9 lazy days

heerlijk achteroverliggen in het gras en kijken naar de wolken. Ik vind de letter z geen makkelijke letter om te handletterren

10 sunflowers

Alweer halverwege deze challenge. Als ik aan zonnebloemen denk dan denk ik aan Frankrijk, die grote velden vol zonnebloemen allemaal gedraaid naar de zon wat een mooi gezicht was dat.

11 cocktails

vandaag heb ik het kleurenpalet van de ipad juli together set gebruikt voor de achtergrond. Grote letters en simpele glaasjes, proost!

12 barbecues

de berichten voor Zwolle lijken goed om gezellig buiten te gaan barbecuen met familie of vrienden. fijn weekend allemaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *