Droedelen of doodle

Sinds kort heb ik de video’s van Shayda Campbell ontdekt. Ze heeft duidelijke filmpjes waarin ze op een simpele manier laat zien hou je mooie bloemen kunt maken.

Droedelen in Procreate

De tekening links heb ik digitaal getekend in het programma procreate. Het wil wel maar het is heel anders dan met een micron pen op papier. Misschien dat ik de volgende keer een dunnere kwast moet gebruiken. Hij oogt nu wat dik,hard.

Doodle met een micronpen

De doodle rechts is getekend met een micronpen 05 op een sketchblokje van de Action. Ik vind hem zo leuk geworden!

Ingekleurd

Deze tekening is gelijk aan hierboven echter deze zijn ingekleurd met Tombow Dual Brush stiften. De roze bloem linksboven heb ik rechtstreeks gekleurd. De lichtroze bloem is met dezelfde tombow maar dan met water.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *